Tervetuloa tutustumaan saunavaunuun

Saunavaunu voi korvata remontin alla olevat pesuhuoneen ja saunan. Monihan joutuu muuttamaan pesutilojen puutteen vuoksi remontin ajaksi. Aina tämä ei ole mahdollista.  

Saunavaunu tarvitsee pihalta tilaa noin asuntovaunun verran. Vaunu liitetään talon vesi-, viemäri- ja sähköverkkoon. Talviaikana vaunun lämmitetyt vesi- ja viemärijohdot mahdollistavat kylmän ajan käytön.

Vaunun varustukseen kuuluvat sauna ja suihkukaapillinen pesuhuone, WC-istuin ja lavuaari. Etuosassa on tarkoituksenmukainen pukeutumistila. Vaunussa on myös pyykinpesukone ja tarvittava pyykinkuivausmahdollisuus.

Vaunussa on myös runsaasti kaappitiloja. Normaalit pesutiloissa tarvittavat tavarat saa hyvinkin mahtumaan tilaviin kaappeihin. Siivouksen helpottamiseksi on vaunussa on siivouskomero, johon siivousvälineet saa järjestykseen.

Saunan seinät ovat kuusipaneelia, lauteet ovat tervaleppää. Makoisat löylyt antaa Helo hetivalmis kiuas. Toivomme, että remontin aikana saunavaunun käyttö tuo pientä rentoutumista remontin puurtamiseen ja antaa voimia rakentamiseen.

Vaunu liitetään 16A:n voimavirtaan. vaunun sähköpääkeskus on pyykinpesukoneen yläpuolella olevassa kaapissa. Vaunu pitää olla jatkuvasti kytkettynä, sähköverkkoon, muutoin vaunun vesilaitteet saattavat jäätyä!

Kysy vakuutusyhtiöltäsi mahdollisuutta, jossa saunavaunun käyttö olisi osa vakuutuskorvausta